Laddar Evenemang

Distriktsårsmöte 2021

Hallandsdistriktets årsmöte äger som planerat rum lördagen den 20 februari 2021.

Distriktsstyrelsen planerar just nu för ett digitalt genomförande av årets distriktsstämma. Genom förbundet har vi stöd för att använda mötesverktyget Zoom. Distrikt och föreningar har tillgång till en licensierad version som i första hand används av den som är värd för ett möte. Deltagarna i årsmötet använder Zoom fria version som finns att ladda ner från nätet. Förbundet bistår distrikt och föreningar med manualer och support.

Kallelse till årsmötet med samtliga handlingar kommer skickas ut med e-post till föreningarna senast den 30 januari.

Det digitala mötet kommer att vara öppet för röstberättigade  (ombud/ersättare) samt styrelsen. Valberedning och revisorer kommer att delta. Möjligheterna att under mötet ställa frågor eller lägga förslag kommer att vara mycket begränsade. I samband med utskicket av årsmöteshandlingarna blir det möjligt att ställa frågor till styrelsen på underlaget fram till en vecka innan årsmötet öppnas. Med dessa begränsningar blir det möjligt för oss att genomföra de grundläggande momenten i årsmötet nämligen frågan om ansvarsfrihet för styrelsen, valen samt beslut om verksamheten 2021.

Distriktets kontaktpersoner för Zoom är Bengt Frizell (frizell@telia.com) samt Jeanette Olander (jeanette@jm-design.se). Föreningarna utser kontaktpersoner enligt tidigare meddelande.

I tur att ha distriktsårsmöte är egentligen Särö biodlarförening, men på grund av FHMs rekommendationer, håller de i årsmötet den 19 februari 2022.

Datum:
februari 20